Tuesday, November 6, 2012

ត្រប់សណ្ដាយអាំង និងសាច់ចិញ្ច្រាំ

ត្រប់សណ្ដាយជាប្រភេទបន្លែសំបូរសារធាតុសរសៃជួយឱ្យរាងកាយរឹងមាំនិងអំណោយល្អចំពោះបេះដូងនិងសាច់ដុំ។ ទន្ទឹមនឹងភាពសំបូរបែបនៃសារជាតិបំប៉ន ម្ហូបដែលច្នៃពីត្រប់សណ្ដាយងាយធ្វើនិងមានឱ្យជារសថែមទៀតផង។


ដក​ស្រង់​ចេញ​ពី៖ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344990788930723&set=a.262308717198931.56907.262302363866233&type=1&theater

No comments:

Post a Comment